VSVK Medlemsutskick Juni, Fikakvällar och Trackday

Hej!
Fikakvällarna startade förra veckan med en solig och nästan vårlik kväll i Öjaby. Nästa träff är den 10/6 och då hade vi tänkt oss att åka ner till ”Amys Café” på Sirkön. Avfärd som vanligt kl. 18:30 från stortorget i Växjö.
Onsdagen den 24/6 är det dags för nästa fikaträff och den är lite annorlunda med annat upplägg och annan tid. Vi är välkomna att delta i en bilträff i Skruv, ett arrangemang som anordnas för andra gången. Förra gången kom det ett 50-tal bilar så det kan bli en riktig trevlig kväll i vacker miljö. Skruv är beläget ca 4,5 mil öster om Växjö.
Avfärd kl. 18:00 från Stortorget mot Skruv. Denna gång får man ta med sig egen fikakorg.
Trackday på Sturup Raceway
Den 30/8 kör MSCC en av sina klubbtävlingar på Sturup. Vi har blivit erbjudna köra halva dagen. Vi behöver ha in intresseanmälningar snarast för att MSCC ska kunna planera upp dagen. Kraven är som vanligt hjälm och heltäckande bomullsklädsel och handskar. Endagslicens löses på plats om man inte har sedan tidigare. OBS! Öppna bilar måste ha båge för att få delta! Kostnaden för körningen är inte fastställd ännu men ca 5-800 kr beroende på antal anmälningar. Intresseanmälan innan 14/6 till Johan på jmwborg@gmail.com.
Mer info kommer när vi närmar oss.
Vid pennan
Johan Borg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *