Kalender

Våra träffar

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Extra slalomdag

Extra slalomdag

lördag 3rd oktober 2020, 9:00 - lördag 3rd oktober 2020, 17:00

Syab-Trafikcenter

Vi hade ett extradatum bokat sen tidigare, och vi har ändå inget annat för oss, så vi kör väl en hopp och lek-dag till. Så får alla köra av sig lite rejält inför vintern.

Det ryktas om nya regler i samhället från den 1/10, men preliminärt kör vi som tidigare. (men håll ögonen lite extra öppna här ifall att ändringar skulle ske)

Tidschema enl. följande
08:30 Grindarna öppnas.
09,30 Grindarna stängs
09:30 Banvandring (om vi orkar och det behövs)
09:45 Förarmöte
10:00 Demovarv
17:00 Vi avslutar dagen, plockar ner allt och återställer området

Körningen kostar 100:- för medlemmar i KSVK, VSVK och MSCC samt 200:- för utomstående. Evenemanget är SMA-försäkrat. Engångslicenser kan beställas via oss, (kostar 200:- numera) och 12-månaders fixar du själv på www.svenskamotorsportalliansen.se/. Maila in anmälan till kalmarsportvagnsklubb@hotmail.com så tar vi inbetalningsanvisningarna den vägen.

Lämplig hjälm på huvudet, minst bomullskläder, besiktigad bil alt. vagnsbok (eller så vill vi kanske kasta ett öga på den för att se om den är hel och riktig) gäller.
Vi räknar med ett tak på 30 startande och att det är föranmälan som gäller. Vi återkommer med hur. Covid gör att vi INTE släpper in några andra än förarna. Inga mekaniker, inga släktingar och ingen publik. Grinden kommer att vara stängd under dagen, och de som inte är föranmälda kommer att få vända där.
Kom ihåg att ta med er mat och dricka in, då vi vill minimera in och utfarter under dagen.

Som alla andra evenemang ber vi vänligen men bestämt folk med covid-symptom eller de i riskgrupperna att hålla sig hemma. Och alla ni friska, håll avstånd , det är ett stort område, vi får alla plats. Extra tvål och handsprit kommer att finnas vid toaletten, använd dem och sörj för en god hygien.
Ett krav vi har på oss ifrån SYAB är att de vill ha tillbaka området i samma skick som vi får det, framför allt avseende hur ren asfalten är. Så för att deras halk-körningsvagnar skall överleva och eleverna skall se den utritade banan måste vi säga tack, men nej tack till drifting. Det är okey om du har en överstyrd bil, det är bara underhållande för oss andra om du får en sladd, ja t.o.m. däcksrök kan vara ok. Men den där däcksdödande, slitbanespridande riktiga driftingen får tyvärr hitta en annan arena.
Vi tillåter passagerare, dock måste också de vara försäkrade. Är passageraren under 15 år kommer vi att stänga av klockorna och hoppas på en lugnare framfart.
Vägbeskrivning: E22 till Kalmar, sväng in Södra infarten. I rondellen, sväng ner emot flygplatsen men fortsätt längs Fölehagsvägen tills dess att du är mitt i en 90-graders höger. Mitt i den finns en väg, Elverslösavägen, ta in där. 100m in kommer en skylt om SYAB Trafikcenter, följ den. Kör sen utmed stängslet tills du kommer ner till flygrakan, där finns vi.
... Läs merLäs mindre

34 Intresserad  ·  8 Kommer
Ladda fler

Fikaträffar – Om inget annat anges, är fikaträffarna varannan ojämn vecka. Samling Stortorget, Växjö kl 18:30. För senaste information om våra fikaträffas hänvisar vi till VSVK’s Facebook. Klicka här.

Kalendern uppdateras strax

Annat intressant