Grillkväll 22

Info om SMC 2, Superstage och Sensommarrally

Hej alla Sportvagnsvänner!
Den 31/5 startar vi onsdagsträffarna med en traditionsenlig grillning i Öjaby. Vi träffas på Stortorget för gemensam färd till Öjaby kl 18:30. Ta med något att grilla och dricka, vi står för glöden.
————————————————————————————————
Årets andra deltävling i SMC ute på Syab:s område söndagen 4/6.
Tidschema enl. följande
08,30 Grindarna öppnas.
09,30 Banvandring (om vi lagt en besvärlig bana och någon av oss orkar leda den…)
09,45 Förarmöte
10,00 Demovarv
16,00 Vi avslutar dagen och plockar ner allt.
Kör med vad du har, ha hjälm på dig och om du har licens i SMA tar du med den också, annars så går det bra att köpa engångslicens för 150:- på plats.
Kostar 100:- för medlemmar.
————————————————————————————————
Den 16/7 anordnar KSVK en körning på Bilsports Superstage-bana i Emmaboda.
Vi kommer att köra den normala slalombana som finns uppsatt, för det ger en god möjlighet att jämföra sig och sin bil med alla möjliga andra http://rejsa.nu/bana_info.asp?emmaboda Vi kommer också att följa den ”praxis” som används med att varje förare kör tre omgångar i stöten, detta för att värma upp både förare och däck lite lagom ???? Annars är det som vanligt, hjälm på huvudet, så brandsäkra kläder som möjligt på kroppen, SMA-licens i fickan (ja, vi har engångs att sälja om du inte har en), var fastspänd, ha inget löst i bilen och se till att den är strukturellt fräsch och inte läcker. Bilarna får inte heller låta mer än 95dB. Se också till att ha BRA bromsar, för den här banan hettar upp dem rejält.
Vi har tillgång till banan emellan 9,00 och 17,00 med en timmes lunch mellan 12 och 13. Vi lär vara på plats ifrån 8-snåret för att i lugn och ro sätta upp tidtagning, skriva in er och ge er ett startnummer.
Max antal startande denna dag är 20st. Det är fler än vad det brukar vara vid körningar här, men å andra sidan blir då priset lägre och fler får möjligheten att prova på.
För att få vara med och leka skall du vara medlem i KSVK eller VSVK och vara ibland de 20 första som betalar in 300:- till bankgiro 455-7021 (och glöm nu inte att skriva vem pengarna kommer ifrån). Får du förhinder är det upp till dig att sälja platsen vidare. Men om evenemanget som sådant inte blir av kommer givetvis pengarna tillbaka så fort som möjligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *